Я не люблю классику. А крапиву люблю. И по собственному опыту экспедиций - хорошо знаю, где она растёт. В отличие от красного словца каких-то советских классиков.
Вы не читали Диковского. Для меня такой человек - пустое место
__________________ Ищу материал по астрономии : почтовые отправления, франкированные марками по теме;
почт. отправления из обсерваторий, франкотипы и др.
Вы не читали Диковского. Для меня такой человек - пустое место
Не-а, не читал. Чукча не читатель, чукча писатель. Тем более, в школе не заставляли.
Благодарю покорнейше за присуждение пустого места. Для меня Вы пустым местом не станете, вне зависимости от позиции классиков или чего-то ещё.
Европейские коллекционеры наградили марки Наталии Кохаль
Украинские почтовые марки из серии "Птицы" заняли первое место в конкурсе "Лучшая марка Европы - выбор коллекционера 2019". Об этом сообщает пресс-служба Укрпочты в Facebook.
Победили марки "Аист белый" и "Соловей восточный" авторства Наталии Кохаль.
Голограмні марки «Комахи України» вибороли гран-прі WIPA серед марок 50 країн світу
Голограмні марки «Комахи України», що випустила Укрпошта, здобули філателістичне олімпійське золото - гран-прі міжнародного конкурсу на найкращу марку 2018 р. WIPA (м. Відень, Австрія).
Це вперше за всю історію сучасної української філателії маркований аркуш «Комахи України» здобув 1 місце серед 50 країн світу, що брали участь цього року.
Гран-прі WIPA проходить у Відні з 1981 року та щорічно присуджується найкрасивішій поштовій марці світу.
Хроніка перемог українських поштових марок у конкурсі WIPA:
2003 - 3-те місце за поштову марку «З Різдвом Христовим!»;
2004 - 3-те місце за поштовий блок «Гетьманські клейноди та особисті речі Богдана Хмельницького»;
2008 - 7-ме місце за поштовий блок «Козацька Україна»;
2009 - 7-ме місце за поштовий блок «Доля. Т.Г. Шевченко»;
2012 - 6-те місце за поштовий блок «Маяки України» (2010 р.);
2013 - 6-те місце за Поштовий блок «Щедра Україна. Літо».
У листопаді голограмні марки Укрпошти із серії «Комахи України» отримали 2 місце на міжнародному конкурсі «Краща марка світу», переможців якого було оголошено у Мадриді (Іспанія).
Маркований аркуш було введено в обіг 3 липня 2018 року та вперше використана сучасна технологія – тиснення голографічною плівкою. На ньому представлено 7 марок із зображенням комах: «Цикада звичайна», «Красуня діва», «Мінливець малий», «Богомол звичайний», «Бабка жовта», «Коник сірий», «Садовий джміль».
Авторами цього оригінального випуску об’ємних ілюстрацій марок є художники-графіки Сергій та Олександр Харуки.
Украинские почтовые марки из серии "Птицы" заняли первое место в конкурсе "Лучшая марка Европы - выбор коллекционера 2019". Об этом сообщает пресс-служба Укрпочты в Facebook.
Эта новость почему-то есть только на украинских информационных сайтах. Европа по этому поводу отмалчивается.
Марку смотрел. Красивая. Понравилась хата на заднем плане.
Эта новость почему-то есть только на украинских информационных сайтах. Европа по этому поводу отмалчивается.
Марку смотрел. Красивая. Понравилась хата на заднем плане.
Ох уж эта Европа. Скрытная...))
__________________ Ищу материал по астрономии : почтовые отправления, франкированные марками по теме;
почт. отправления из обсерваторий, франкотипы и др.